Upptäck julglädjen med vårt unika julbord på Höganäs Bryggeri

Fira julen som aldrig förr med vårt spektakulära julbord i Höganäs! Vi har satt ihop en oförglömlig kväll som kombinerar musik, mat och överraskningar som kommer att skapa minnen för livet.

Musikalisk julshow med Ola Selmén och Blåset från Kattegatt

Ola Selmén leder oss genom kvällens underhållning och håller taktpinnen för en kväll fylld av musik och glädje. Höjdpunkten är när ”Blåset från Kattegatt”, ett 10-mannaband, kliver upp på scenen. Deras musikaliska magi visar exakt var julstrumporna ska stå, och deras energi smittar av sig till hela publiken.

Tolkningar av Kal P Dal och Kim Larsen av Nic Schröder

Nic Schröders tolkningar av Kal P Dal och Kim Larsen är älskade och berörande. Du kommer att få höra dessa klassiker på ett helt nytt sätt och känna musiken vibrera genom dina sinnen.

Smakäventyr med svenskt julbord och Sydamerikansk Influens

Vårt svenska julbord har en spännande sydamerikansk touch som kommer att överraska dina smaklökar. Vi har kombinerat traditionella svenska rätter med exotiska smaker från Sydamerika för att skapa en unik matupplevelse.

Hantverksöl och galna överraskningar

När det gäller dryck har vi ett urval av hyllade hantverksöl som kompletterar maten på bästa sätt. Dessutom har kvällen fylld av galna överraskningar som kommer att få dig att skratta och le.

Säker servering och bekväm åtkomst

Vi prioriterar din säkerhet och komfort. Därför har vi valt att skippa buffén och istället serverar vi maten vid sittande bord med tallriksservering. Dessutom är det enkelt att ta sig hit med Skånetrafiken, som nästan rullar fram till vår dörr.

För den ultimata upplevelsen: Övernattning vid vår vackra hamn

För de som vill förlänga njutningen erbjuder vi ett begränsat antal platser för övernattning vid vår vackra hamn. Ge dig själv chansen att utforska Kullabygden och ta in den natursköna omgivningen.

Sammanfattningsvis är vårt julbord i Höganäs en unik kombination av musikalisk underhållning och en smakfest som du sent ska glömma. Boka din plats nu och följ med på en resa av julglädje och festlig stämning. Välkommen till julbord i Höganäs som du aldrig upplevt det tidigare!