Restaurang

Japp, vi har restaurang,

Inomhus, på vårt bryggeri & det är varmt och vi har lampor så man kan se.

Öppettider: Fredag 16.00 – Sent,  Lördagar 16:00  – sent.

Sommartider (24 juni – 31 Augusti)  Alla dagar: 11.30 – sent.

Boka just din plats på bord@hoganasbryggeri.se

Vi serverar Sydamerikansk mat, äkta autentisk Streetfood men det kan dyka upp precis vad som helst när Stuart får feeling vid grillen…
Man kan oftast inte bestämma vad man skall äta, det gör kockarna åt dig och det är oftast olika hela tiden…. Men vi lovar att det är supergott. Ibland har vi en meny ni kan välja på och ibland alltså inte 🙂
Man KAN bestämma hur hungrig man är för det vet ju inte vi.

Sen har vi snacks och dessert också, och om man har riktigt tur finns det kaffe, annars är det bara att trilla över till Johan på Vanilj & Choklad så fixar han lyxkaffe!

Man KAN bestämma och beställa vilken eller vilka öl man vill ha, av dem vi har. Vi har våra klassiker och en del andra sorter samt att det kommer nya öl efter hand. Ja, vi har vin. Rött, Vitt, Rosé & Bubbel.
Alkoholfria alternativ finns såklart också!

Snälla hundar får komma in, även vegetarianer är varmt välkomna och kockarna gör kryptonitmat till alla! Har ni några allergier så säger ni till så löser vi det.

Boka bord kan man och det gör man på bord@hoganasbryggeri.se 

Sen kan man hyra hela stället för en kväll om man vill och isåfall ringer ni och snackar men någon om det, förslagsvis någon från bryggeriet.

Gårdsbutik

och på bryggeriet har vi en butik där vi säljer öl

I vår gårdsbutik säljer vi vår populära Höganäs Folköl 3,5% och Highnose NEIPA 3,5% samt Himmelsk IPA på 1,5%.
Utöver ovan nämnda produkter säljer vi provsmak av alla aktuella sorters öl vi producerar såsom vår Ginger Beer, Zip Zingi som finns i en alkoholfri variant samt en på 3,5%.

Dessutom säljer vi vår egen ölkorv gjord på lamm som är uppvuxna på vår bonusprodukt, drav, som är det som blir över efter vi vid bryggningen utvunnit det mesta av maltosen (sockret). Anna och Otto Ramsay från Kullalamm står för produktionen av denna magiska ölkorv.

Öppettider i butiken

Vardagar 11.00 – 16.00 

Fredagar & Lördagar 12.00 – sent. 

Välkomna!